Elif Özdemir seçimleri değerlendirdi

Bolu Ticaret ve Sanayi odası meclis üyesi Elif Özdemir Cumartesi günü saat 13.00’te gerçekleştirilen yönetim kurulu başkanlığı seçimlerini değerlendirdi

Bolu Ticaret ve Sanayi odası meclis üyesi Elif Özdemir Cumartesi günü saat 13.00’te gerçekleştirilen yönetim kurulu başkanlığı seçimlerini değerlendirdi. Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinin yüksek tansiyon ve çekişmelere rağmen büyük bir huzur içinde tamamlandığını söyleyen Özdemir; “ Sayın Türker ATEŞ yönetiminde 4 yıl boyunca görev yapacak yeni yönetimin şehrimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Bu süreç içerisinde Bolu Basınının tarafsız ve objektif duruşu her türlü takdire layıktır. Spekülasyonlara izin vermeden toplumun haber alma hakkına büyük bir saygı gösteren basın emekçilerine yürekten teşekkür ederim. Biz adayların çok rahat bir çalışma ortamında kampanyalarımızı yürütmemize yandaşlık yapmadan tüm objektif haliyle duruş gösteren Bolu basınının örnek davranışını umud ediyorumki genel basında izlemek nasip olur. “ dedi.

“Üzüldüğüm tek konu Meclisimizde kadın sayısının az olmasıdır”

Özdemir; “Seçim Sonuçlarında Odamız Türker Ateş ve Meclisimiz Gökhan Yaman tarafından yönetilecektir. Meclis üyesi olarak 4 yıl boyunca elimden gelen her türlü hizmeti esirgemeden ve büyük bir çaba ile yerine getireceğim. Benim Aday olmam ilimizde yepyeni bir açılıma neden oldu ve insanlarımızın özelliklede kadınlarımızın bundan böyle daha cesaretli ve atılımcı olarak ilimize ve ülkemize hizmet etme cesareti Bolu’da artık boy gösterecektir. Ben ikinci dönemdir Meclis Üyesiyim ve edindiğim tüm deneyimleri henüz daha ilk defa oda’ya adım atan ve yönetime giren arkadaşlarıma da her türlü yardımı yapmaya hazırım. Eminim sayın Türker ATEŞ önceki deneyimlerine dayanarak deneyimsiz yönetim kurulu üyelerini hızlı bir şekilde donatıp bizlerinde desteği ile sorunsuz ve renkli bir süreç yaşamamızı sağlayacaktır. Üzüldüğüm tek konu Meclisimizde kadın sayısının az olmasıdır.” Dedi.

22 Haz 2013 - 16:57 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.