Haydan gelen Huya gider

Bolu Emniyet Müdürlüğü ekiplerince dolandırıcılık yaparken suçüstü yakalanan biri kadın 2 kişi tutuklandı. Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, gözaltına alınan iki şüphelinin 10 ilde...

Bolu Emniyet Müdürlüğü ekiplerince dolandırıcılık yaparken suçüstü yakalanan biri kadın 2 kişi tutuklandı. Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, gözaltına alınan iki şüphelinin 10 ilde hırsızlık ve dolandırıcılık suçlarından yaklaşık 1 milyon lira haksız kazanç elde ettiğini açıkladı.

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde yaşayan ve 2 bin 500 metrekare arsası bulunan Hüseyin Ö.'nün kimlik bilgilerini ele geçiren O.Ş. ve A.A., düzenledikleri sahte kimlikle Hüseyin Ö.'nün tarlasını satmak istedi.Tarlanın satışı için noterden belge alan iki şüpheli, Kocaeli'nde bir emlak bürosunu arayarak, piyasa değeri yaklaşık 600 bin lira olan 2 bin 500 metrekarelik arsayı acil paraya ihtiyaçları olduğu gerekçesiyle 200 bin liraya satmak istediklerini söyledi. O.Ş. ve A.A., emlak bürosu yetkilileri ile satış için Bolu'da buluşmak istedi. Tarla fiyatının çok düşük olmasından şüphelenen emlak bürosu çalışanları, olayı Bolu Emniyet Müdürlüğü ekiplerine bildirdi. Ekipler, Bolu'da bir tesiste emlak bürosu yetkilileriyle pazarlık yapan şüphelileri gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen O.Ş. ve A.A. çıkartıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı. Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, gözaltına alınan iki şüphelinin 10 ilde hırsızlık ve dolandırıcılık suçlarından yaklaşık 1 milyon lira haksız kazanç elde ettiğini bildirdi.

28 Kas 2012 - 19:27 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.