Huzurevi sakinleri doyasıya eğlendi

Huzurevi sakinleri, Kültür ve Turizm Bakanlığı Ankara Devlet Halk Müziği Korosu ekibinin verdiği konserde doyasıya eğlendi.

Haber: Aysun Beykoz

İzzet Baysal Vakıf Huzurevi bahçesinde düzenlenen konserde yaşlılar Kültür ve Turizm Bakanlığı Ankara Devlet Halk Müziği sanatçılarının seslendirdikleri şarkılarla doyasıya eğlendi. Kent merkezinde iki huzurevi ile ilçelerde bulunan huzurevlerinde kalan yaşlıların neşeli zaman geçirerek stres atmaları için Sümer Mahallesi'nde bulunan İzzet Baysal Vakıf Huzurevi'nin bahçesinde konser düzenlendi. Konsere huzurevi sakinlerinin yanı sıra şehit yakınları ve gaziler de katıldı. Konsere katılanlar, Kültür ve Turizm Bakanlığı Ankara Devlet Halk Müziği sanatçıları Elif Doğan ve Ali Demirhan'ın seslendirdikleri şarkılarla doyasıya eğlendi. Yaklaşık iki saat süren konserde yaşlılar şarkılara eşlik ederek neşeli dakikalar geçirdi. Elif Doğan, masaları tek tek gezerek şarkılarını huzurevi sakinleriyle birlikte söyledi. Aileleri ile birlikte konsere gelen çocuklara da pamuk helva dağıtıldı.

19 Eyl 2019 - 09:41 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.