İpekyolu Belediyeleri Sapanca’da buluştu

Göynük Belediye Başkan Yardımcısı Samet Çetinbaş, Sapanca’da düzenlenen İpekyolu Belediyeleri Turizm Kalkınma Birliği toplantısına katıldı.

Haber: BMA

İpekyolu Belediyeleri Turizm Kalkınma Birliği meclis toplantısı Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen’in ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Toplantıya Göynük Belediyesi adına Başkan Yardımcısı Samet Çetinbaş katıldı. Toplantıda üyelerin tamamının oylarıyla Birlik Başkanlığına Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya yeniden seçildi. Kaya yaptığı açıklamada; “İPEKBİR olarak tüm üye belediyelerimizle ortak proje üretmeye, turizm alanında yurt içinde ve yurt dışında çalışmalarımızı artırarak devam ettireceğiz” dedi.

Göynük Belediye Başkanı Ahmet Çankaya ise Birliğin Plan ve Bütçe Komisyonu üyeliğine seçildi. Toplantı sonrası katılımcı Başkan ve Meclis Üyeleri Sapanca’da bir dizi ziyaretlerde bulundular.

08 Haz 2021 - 16:36 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.