İzinsiz mantar toplayanlara ceza

Mudurnu ilçesinde, mantar toplamak için ormana izinsiz girdikleri gerekçesiyle 2 kişiye para cezası uygulandı.

Haber: Erdal Tanrıverdi

Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Hüsamettindere köyünde ormanlık alanda izinsiz mantar toplandığı ihbarı üzerine İlçe Jandarma Komutanlığı ve Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı.Ormanlık alana izinsiz girdiği belirlenen 2 kişiye 308'er lira idari para cezası kesildi.Öte yandan bölgeye mantar toplamak için gelen bazı kişiler de jandarmanın uygulamasını görerek ormana girmeden geriye döndü.Ekipler, bölgeye giren vatandaşları orman yangınlarıyla mücadele ve yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında ormanlık alanlara izinsiz girmenin yasak olduğu yönünde bilgilendirme de yaptı.

01 Kas 2020 - 12:34 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.