Mecliste gündem Dörtdivan

İl Genel Meclisi Mart ayı ilk toplantısı dün gerçekleştirildi. Toplantı 6 Madde görüşülürken bunların 5 tanesi Dörtdivan İlçesiyle ilgiliydi. Toplantı Dörtdivan İlçesiyle ilgili görüşülen 5 madde oy birliği ile kabul edildi.

Mecliste gündem Dörtdivan
Haber albümü için resme tıklayın

Haber: Semih BAYKAL

Meclis Başkanlığını Yaşar Yüceer’in yaptığı İl Genel Meclisi Mart ayı ilk toplantısında Dörtdivan İlçesine bağlı Kargıbayramlar köyünde Seyfettin Erdoğan’a, Hamza Erdoğan’a ve Hasan Aydemir’e verilen tapu tahsis belgelerinin esas tapuya çevrilmesi talepleri görüşüldü. Ayrıca yine Dörtdivan ilçesine bağlı Yalacık köyünde İzzet Doğangün’e verilen tapu tahsis belgesinin esas tapuya çevrilmesi talebi görüşüldü. Son olarak da Göynük Kaymakamlık lojmanına demirbaş eşya alımı için 15 Bin TL ödeneğin Köylere Hizmet Götürme Birliğine aktarılması talebi görüşüldü. Meclis de görüşülen bu taleplerden Dörtdivan İlçesiyle ilgili olanlar oy birliği ile karara bağlanırken, Göynük Kaymakamlığı Lojmanıyla ilgili talep oy birliği ile Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edildi.

CHP’NİN ÖNERGESİ REDDEDİLDİ

Meclis’te görüşülen gündem maddelerin ardından CHP’li Meclis üyeleri Ayhan, Eyüp Beşli, Hasan Hüseyin Arslan ve Bedri Pehlivan, Mengen Eskiçağ karayolunda meydana gelen heyelan neticesinde yola düşen kaya parçaları, karayolunda sehir halinde olan araç sahiplerinin mal ve can güvenliğini tehdit ettiği, Bu hususun ilgili komisyona havalesini ve bu konuyla ilgili çalışmanın yapılıp yapılmadığını, yapıldı ise yapılan çalışmanın hangi aşamada olduğuyla ilgili, şayet çalışma yapılmadı ise ne zaman yapılacağı hakkında komisyonun araştırma yaparak Meclisi bilgilendirme konusunda gereğinin yapılmasını ile ilgili Meclis Başkanı Yaşar Yüceer’e önerge verdi. Verilen bu önerge Karayolları Genel Müdürlüğünü ilgilendirdiği gerekçesiyle 4 evet oyuna rağmen reddedildi.

07 Mar 2016 - 16:43 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.