Merkez ve Mudurnu’da elektrikler kesilecek

SEDAŞ tarafından yapılacak bakım ve onarım çalışmaları dolayısıyla ilimiz Merkez ve Mudurnu ilçelerinde 3 Nisan Cumartesi günü ve 4 Nisan Pazar günü elektrik kesintileri yaşanacağı bildirildi.

Haber: Aysun Beykoz

​Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş.(SEDAŞ) tarafından yapılacak bakım ve onarım çalışmaları aralıksız devam ediyor. Çalışmalar kapsamında 3 Nisan Cumartesi günü ve 4 Nisan Pazar günü ilimiz Merkez ve Mudurnu ilçelerinde elektrik kesintileri uygulanacağı duyuruldu.

Buna göre 3 Nisan Cumartesi günü Merkez ilçede saat 09.00-17.00 arasında şebeke yatırım çalışması nedeniyle Ibrıcak Köyünde;

Saat 09.30-15.30 arasında Orta Gerilim ve Alçak Gerilim şebeke bakım çalışması nedeniyle Aşağıçamlı Köyü ve Tarakçılar Köyü;

Mudurnu ilçesinde 4 Nisan Pazar günü saat 9.30-12.00 arasında bakım onarım çalışması nedeniyle Uzuncam Köyü ve Çamurluk Köyünde elektrik kesintisi uygulanacak.

02 Nis 2021 - 13:37 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.