Önceki gece hava buz kesti

önceki gece ilimiz merkezinde hava sıcaklığı eksi altı derecenin daha altına düşerek mevsimin en soğuk gecesi yaşandı. Gece yarısından sonra ilimizde yurt genelinde dün akşam itibarıyla ölçülen en düşük sıcaklık kayıtlara geçti.


Haber:Erdal Tanrıverdi

Tarım ve Orman Bakanlığı Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre; yurt genelinde dün gece ölçülen en düşük sıcaklık ilimizde ölçüldü. Meteoroloji Genel Müdürlüğünün ilimizdeki hava ölçüm istasyonlarından Bolu, Merkez, Batı Karadeniz Orman Araştırma Müdürlüğü Ölçüm İstasyonunda dün gece 02.45 saatinde -6,4 derece hava sıcaklığı kayıtlara geçti. İlimizin Gerede ve Dörtdivan ilçelerinde bulunan Gerede, Samat Köyü ve Dörtdivan, Merkez ölçüm istasyonlarında da çok düşük sıcaklıklar ölçüldü.Gerede, Samat Köyünde -3.8 ölçülen hava sıcaklığı Dörtdivan, Merkez ölçüm istasyonunda -3,1 derece olarak kayıtlara geçti. Mudurnu, Göynük, Yeniçağa ve Mengen İlçelerimizde de hava sıcaklığı eksi derecelere düşerken, Kıbrısçık ve Seben İlçelerimizde ise hava sıfıra yakın ama artı derecelerde olduğu görüldü.

11 Kas 2020 - 10:19 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.