Oto hırsızının da böylesi

Oto hırsızının da böylesi

Sakarya'nın Sapanca ilçesi'nde çaldığı lüks araçla Bolu'da yakalanan M.M. isimli şahsın polise verdiği ifadesinde, "Bu araba köpek gibi benzin yakıyor. Zaten bırakacaktım” demesi şok yarttı.

Haber: Kasım ŞAHİN

Edinilen bilgiye göre,  Sakarya'nın  Sapanca ilçesinde lüks otomobilini yıkatmak için oto yıkamaya veren Işık Dilan Kaya isimli vatandaş tekrar aracını almak için oto yıkamaya gittiğinde aracının orada olmadığını gördü. İşletme sahibine otomobilinin nerede olduğunu soran Dilan Kaya, aracını teslim alan M.M.'nin de orada olmadığını görünce durumu polis ekiplerine haber verdi. Oto yıkama dükkanına iki gün önce başladığı öğrenilen M.M.'yi ve çaldığı otomobili bulmak için  Sapanca Emniyet Müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı.

ÇALDIĞI ARAÇLA AİLESİNİ ZİYARETE GİTMİŞ

Lüks otomobili çaldıktan sonra  Çorum'da bulunan ailesini ziyarete giden M.M., geri dönüş yolunda  Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından D-100 Karayolu  Gölköy Kavşağı'nda yakalandı. Çaldığı otomobille birden fazla benzin istasyonundan yakıt alarak parasını ödemeden kaçtığı belirtilen M.M.'nin polise verdiği ifadesinde, "Aracı aldıktan sonra  Çorum'a ailemi ziyarete gittim. Ama bu araba çok fazla yakıt harcadığı için aldığım yere geri bırakmaya karar verdim.  Sapanca'ya giderken siz beni yakaladınız" dediği öğrenildi.

Polis ekipleri tarafından muhafaza altına alınan lüks otomobil Dilan Kaya'nın eşi  Erdoğan Kaya'ya teslim edildi. Kaya, "otomobilime kavuştuğum için mutluyum. Güvenlik görevlisi arkadaşlara teşekkür ederim" dedi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.