Oto hırsızlarına operasyon

Aralarında Bolu’nun da olduğu 4 ilden 8 araç çaldıkları belirlenen 12 şüpheli Ankara Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yakalandı. Şüphelilerin çalıntı araçları change yöntemiyle kopyalayıp sattığı öğrenildi.

Haber: Volkan Yılmaz

Ankara’da Temmuz ayından Eylül ayına kadar meydana gelen otomobil hırsızlığı olayları Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro Amirliğini harekete geçirdi. Oto hırsızlarının tespit edilmesi için başlatılan çalışmalar sonucunda emniyet ekipleri 12 şüpheli tespit etti. Aralarında 26 ayrı suç kaydı bulunan Ömer Yaralı'nın da bulunduğu şüphelilerin ilimiz Bolu ile Ankara, Çankırı ve Çorum’da 8 araç çaldıkları belirlendi. Emniyet tarafından şüphelilerin yakalanması için Ankara ve İzmir'de operasyon düzenlendi. Operasyonda 12 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. 12 şüphelinin ‘change’ adı verilen yöntemle satın aldıkları ve çeşitli yollarla temin ettikleri ağır hasarlı 5 otomobili, çaldıkları araçların motor ve şasi numaralarını kopyalayıp sattıkları öğrenildi. Şüphelilerin diğer 3 aracı ise parçalayarak satıp haksız kazanç elde ettikleri tespit edildi.

17 Kas 2020 - 12:22 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.