“Sizin görevininiz maske taktırmak mı?”

İlimizin en işlek caddesi olan İzzet Baysal Caddesinde bir kadın vatandaş maske takmanın saçma olduğunu savunarak polislere direndi. Polis ekiplerine direnen Hülya G. gözaltına alındı.

Haber: Erdal Tanrıverdi

İlimizin en işlek caddesi olan İzzet Baysal Caddesinde, Hülya G.(52), kalabalık olan caddede polislerin kontrol yaptığı esnada polislerin denetimine takıldı. Polislerin neden maske takmıyorsunuz? Sorusuna cevap verenHülya G, “Açık havada maske takmayı ben saçma buluyorum” diyerek polislere direndi. Hülya G., “Maske takmadığım için işlem yapılıyor. Harika!. Sizin görevininiz maske taktırmak mı? Siz bizi savunmakla görevlisiniz. Göreviniz Türkiye Cumhuriyetini korumak. Ben böyle biliyorum polislerin görevini. Ben size karşı koymuyorum istediğiniz yapabilirsiniz”

“MASKE TAKMANIN GEREKLİLİĞİNE İNANMIYORUM”

“Ben açık havada maske takmanın gerekliliğine inanmıyorum. Bana da bu nasipse Allah’ın dilediği olur. Demek ki bu olması gerekiyormuş” diyen Hülya G., polislerin defalarca uyarmasına rağmen maskesini takmamakta ısrarcı oldu. Ekipler polis arabasına bindirirken Hülya G., “beni zorla götürün” dedi.

Gözaltına alınan Hülya G.’yeİçişleri Bakanlığı talimatı doğrultusunda yunus ekipleri tarafından 1799 TL para ceza uygulandı.

23 Haz 2021 - 15:10 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.