​​​​​​​Sizler birer kahramansınız

Kahraman Türk Jandarması kuruluşunun 181. Yılını büyük bir coşkuyla kutlarken, güzel ve örnek bir davranışa daha imza attı. Bolu Jandarma Alay Komutanlığında görev yapan 2 personel, engelli bir kadına yardım ederek, büyük takdir topladı.

Özel Haber: Volkan Yılmaz

Bolu İl Jandarma Komutanlığında görev yapan biri Astsubay diğeri Uzman Çavuş olan iki personel, İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Üniversitesi Hastanesine bir görev için yola çıktıklarında Sağlık Mahallesi yolu üzerinde engelli bir kadının tekerlekli sandalyesinin arıza yaptığını ve kadının zor durumda olduğunu görünce hemen harekete geçtiler.

Görev araçlarını yolun kenarına çeken iki kahraman asker, zor durumda olan kadının yanına gelerek sorunun ne olduğunu öğrenmeye çalıştı. Yapılan incelemede tekerlekli aracın direksiyonunun kilitlendiğini fark eden iki personel, yarım saat süren çalışma sonrası, arızayı giderdikten sonra engelli kadının aracının yeniden yürümesini sağladı. Bu olayı gören vatandaşlar, birisi Astsubay diğeri Uzman Çavuş olan iki personeli yaptıkları güzel davranıştan dolayı takdir etti. Engelli kadın da askerlerimize dua ederek, teşekkür etti.

30 Haz 2020 - 00:05 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.