Tanju Özcan, Almanya’dan oy almaya gitti

CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, CHP Genel Merkezi tarafından Almanya’da kullanılan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde oyları ülkemize getirmek için görevlendirildi. Özcan, dün uçakla Almanya’ya giderek sandıklardaki oy torbalarını alarak diğer görevlilerle beraber ülkeye dönecek.

Haber: Kasım ŞAHİN

CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan’a CHP Genel Merkezi çok önemli bir görev verdi. Yurt dışındaki vatandaşlar için erkenden Cumhurbaşkanlığı seçimleri için oy verme işlemleri başlatıldığından dolayı Almanya’da oy verme işlemleri tamamlandı. CHP Genel Merkezi tarafından görevlendirilen Özcan, dün gerçekleştirilen ve geniş katılımlı olan toplantıya katılamadan erken saatlerde Ankara’ya gitmek zorunda kaldı.

Gurbetçi vatandaşların yoğun şekilde yaşadığı Almanya’da Cumhurbaşkanlığı seçimleri için oy verme işlemlerinin tamamlanması nedeniyle Tanju Özcan, dün öğleden sonra uçakla Almanya’ya gitti. Özcan, diğer parti yöneticileri ve Yüksek Seçim Kurulu görevleriyle birlikte kullanılan oy sandıklarının içersindeki zarfları mühürlenme işlemlerinin tamamlanmasının ardından oy çuvallarını Türkiye’ye getirecekler ve oylar gözetim altında sayılacaklar.

04 Ağu 2014 - 19:58 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.