
Verdiği ifade olayın boyutunu değiştirdi
Bolu Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünün yaptığı yol uygulamasında iç çamaşırlarında sakladıkları uyuşturucu madde ile yakalanan iki sanık, uyuşturucuları mesajlaşma uygulaması olan telegram’dan satın aldıklarını itiraf ettiler.
Haber: C. Kutay Aykan
Ülkemizde uyuşturucu satışının artık, mesajlaşma sitelerine kadar düşmesi ve burada pazarlanması, kafaları karıştırdı.
Bolu 1. Ağır Ceza Mahkemesinde, uyuşturucu ticareti yapmak suçlamasıyla tutuklu yargılanan N.C.Ç. ile B.Y.’nin yargılanmasına başlanıldı. İstanbul’dan aldıkları uyuşturucu maddelerini, yakalanmamak için sigara paketi içine koyup iç çamaşırlarında saklamışlar fakat narkotik polisinden kaçamayıp, yakalanmışlardı.
Her iki sanık da uyuşturucu ticareti yapmadıklarını, içici olduklarını, korkudan uyuşturucu maddelerini iç çamaşırlarına sakladıklarını belirterek; “İstanbul’da işimiz vardı ve iki arkadaş işlerimizi hallettikten sonra uyuşturucu almak istedik. Nereden buluruz derken aklımıza, uyuşturucu satıcılarının telegram üzerinden bir alış veriş grubu olduğunu bildiğimiz için hemen gruba katıldık ve buradan irtibata geçerek uyuşturucuları aldık. Bu tür maddeler artık telegram adlı mesajlaşma sitelerinde rahatlıkla satılıyor” şeklindeki ifadeleri şaşkınlık yarattı.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.