Yayalara Yol Vermek İsterken Kaza!
Ereğli'de motosiklet kazası! Yayalara yol veren sürücü, dengesini kaybederek yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıyı hastaneye kaldırdı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Ereğli ilçesinde meydana gelen motosiklet kazasında, motosiklet sürücüsü yayalara yol vermek isterken dengesini kaybetti. Kaza, Bağlık Mahallesi Erdemir Caddesi'nde öğle saatlerinde gerçekleşti. İddiaya göre, sürücü Ö.Ç., karşıdan karşıya geçmek isteyen yayalara öncelik tanımak için motosikletini durdurduğu sırada dengesini kaybetti ve motosiklet devrildi.
Kaza sonrasında yaralanan motosiklet sürücüsü için vatandaşlar hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı sürücüye ilk müdahaleyi yaparak ambulansla ilçedeki özel bir hastaneye sevk etti.
Olayla ilgili olarak emniyet güçleri tarafından soruşturma başlatıldı. Kaza anı, güvenlik kameraları tarafından kaydedildi ve incelemelerde kullanılmak üzere emniyet birimlerine teslim edildi.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.