Zonguldak'ta Dehşet Veren Olay: Anne ve Anneanne Öldürüldü, Şüpheli Tutuklandı
Zonguldak'ta dehşet: Anne ve anneanne öldürüldü, şüpheli tutuklandı. Ceset parçaları fırlatıldı, hastanede parmak yutma iddiası. Toplumda büyük yankı uyandırdı.
Zonguldak'ın Devrek ilçesinde, korkunç bir olay yaşandı. Çaydeğirmeni beldesinde meydana gelen olayda, Rabia Çataklı isimli kadın annesi Şeyda Çataklı ve anneannesi Medine Çataklı'yı öldürdü. Daha da korkunç olanı ise, Rabia Çataklı'nın bu dehşet verici cinayet sonrasında cesetlerden parçalar keserek, camdan dışarıya eşyalarla birlikte attığı iddia edildi.
Olayın ardından Rabia Çataklı yakalanarak gözaltına alındı. Polis soruşturmasının ardından Rabia Çataklı, nöbetçi mahkemeye çıkarıldı. Mahkeme tarafından tutuklanma kararı verildi. Bu korkunç olayın yanı sıra, Rabia Çataklı'nın Devrek Devlet Hastanesi'nde muayene esnasında serçe parmağını ısırarak koparttığı ve yuttuğu iddiaları da dikkat çekiyor.
Cinayetin yaşandığı yerde toplanan yakınlar ise büyük bir üzüntü ve şok içerisinde feryat etti. Toplumda dehşete neden olan bu vahşi olay, bölge halkını ve kamuoyunu derinden etkiledi. Olayla ilgili detaylı soruşturma sürerken, yaşanan bu dehşet verici hadise, insan zihninde derin izler bırakacak türden bir trajedi olarak kayda geçti.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.