Zonguldak'ta Yoğun İlgi: 10 İşçilik Kura Çekimi 980 Başvuruyla Tamamlandı
Zonguldak'ta yoğun ilgiyle karşılanan Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü işçi alımı kura çekimi tamamlandı! 10 kişi seçildi, 9 ay boyunca görev yapacaklar.
Zonguldak ilinde bulunan Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü, 10 yeni işçi alımı için düzenlenen kura çekimi ile yoğun bir başvuru talebiyle karşı karşıya kaldı.
İl genelinde Toplum Yararına Çalışma Programı çerçevesinde gerçekleşen bu alıma tam 980 kişi başvuruda bulundu. İşçi alımının kura çekimi, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü konferans salonunda gerçekleştirildi ve 1. Noter Mediha Acar tarafından denetlendi.
Kültür ve Turizm İl Müdürü Taner Dursun'un da katıldığı bu heyecan verici kura çekimi sonucunda, 10 şanslı kişi, 9 ay boyunca ilin turizm sektörüne katkı sağlayacaklar. İşe alınacak olan bu personelin isimleri elektronik sistem kura çekilişi ile belirlendi ve 1 Ekim 2023 tarihinden itibaren Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü'nde görevlerine başlayacaklar.
Başvuruların dağılımına baktığımızda, Zonguldak il genelindeki farklı ilçelerden büyük bir ilgi gözlendi. Merkez ilçeden 572 kişi, Kozlu'dan 97 kişi, Kilimli'den 77 kişi, Devrek'ten 65 kişi, Kdz. Ereğli'den 73 kişi, Alaplı'dan 18 kişi, Gökçebey ve Çaycuma'dan ise toplamda 78 kişi, bu önemli fırsatı yakalamak için başvuruda bulundular.
Zonguldak halkının işe olan bu büyük ilgisi, bölgedeki istihdam fırsatlarına duyulan ihtiyacın bir yansıması olarak görülüyor. Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü, bu işçi alımıyla hem bölgeye katkı sağlayacak yeni çalışanlarına iş imkanı sunmuş olacak hem de 9 ay boyunca turizm sektörünü destekleyerek ilin kültürel zenginliğini artıracak.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.