Öğrencilere destek verecekler

İlimizde görev yapan 14 öğretmen Adıyaman ve Dut ilçesinde, öğrencilere destek vermek amacıyla bir hafta süreyle bölgeye gittiler.

Milli Eğitim Bakanlığı koordinesinde deprem bölgesindeki öğrencilere hem Üniversitesi hem de LGS (Liselere Geçiş Sınıvı) eğitimi vermek ve onları sınavlara hazırlamak amacıyla 14 öğretmen Adıyaman ile Dut ilçesinde görev yapmak amacıyla bölgeye gittiler.

Adıyaman ve Dut ilçesindeki depremzede öğrencilere bir hafta süreyle eğitim verecek öğretmenler, beraberlerinde götürdükleri kırtasiye malzemesi, oyuncak ve eğitim materyallerini de bölgeye ulaştırdılar.

DEPREM BÖLGESİNE SEYYAR DUŞ VE TUVALET

Merkez İzzet Baysal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisemizde üretilen seyyar wc ve duş kabinlerini taşıyan tır yola çıktı. İlimizde eğitim ve öğretim gören öğrenciler yaptıkları seyyar wc ve duş kabinlerinin üretimi gönüllü öğretmen ve öğrencilerimiz tarafından hazırlandı. Meslek liselerimiz her zaman olduğu gibi bugün de sorumluluk almaya devam ediyor.

06 Mar 2023 - 12:15 - Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.