Düzce'de uyuşturucu operasyonu: 1 haftada 46 şahsa işlem yapıldı

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucuyla mücadele ve suç önleme kapsamında etkili operasyonlar düzenledi. 1 hafta süren operasyonlar sonucunda toplam 46 şahsa işlem yapıldı.

Düzce'de uyuşturucu operasyonu: 1 haftada 46 şahsa işlem yapıldı
Düzce'de uyuşturucu operasyonu: 1 haftada 46 şahsa işlem yapıldı
+2
Haber albümü için resme tıklayın

Uyuşturucu ile mücadele çerçevesinde Narkotik Suçlarla Mücadele ve Asayiş Şube Müdürlüğü işbirliğiyle gerçekleştirilen operasyonlar, sokak satıcıları, kullanıcıları ve aranan şahıslara yönelik yoğunlaştı. 13 farklı adrese eş zamanlı düzenlenen operasyonlarda, 1 ruhsatsız tabanca, 57 sentetik ecza ve 13 gram esrar maddesi ele geçirildi. Operasyonlar neticesinde 3 şüpheli "uyuşturucu madde bulundurmak ve kullanmak" suçundan adli işleme tabi tutuldu.

Operasyonlar sırasında ayrıca 7 ruhsatsız tabanca ve bu tabancalara ait 64 fişek, 1 ruhsatsız yivsiz av tüfeği ve bu tüfeğe ait 2 kartuş, 4 gram esrar, 12 gram metanfetamin, 29 gram sentetik kannabinoid, 19 galara hap, 2 gram extacy hap ve 15 kök kenevir maddesi ele geçirildi. Toplamda 15 şüpheli hakkında adli işlemler başlatıldı.

Ayrı bir suç önleme operasyonunda ise Düzce'de yaşanan 9 ayrı hırsızlık olayının şüphelileri tespit edildi. Şüphelilerin yakalanması için yürütülen arama çalışmaları sürerken, suç önleme faaliyetleri kapsamında 28 şüpheli şahıs yakalandı ve haklarında adli ve idari işlemler başlatıldı.

18 Ağu 2023 - 09:27 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.