Bolu Belediyesi, Neşet Ertaş’ı anmak için ücretsiz konser düzenliyor
Bolu Belediyesi, Bozkırın Tezenesi olarak anılan büyük Türk halk ozanı Neşet Ertaş'ı vefatının 11. yıl dönümünde anma konseri düzenlemeye hazırlanıyor.
Bu özel konser, Bolu Belediyesi'nin katkılarıyla gerçekleştirilecek ve Bolulu müzik öğretmenlerinin sahne alacağı "Ustaya Saygı" temasıyla düzenlenecek.
2012 yılında hayatını kaybeden Neşet Ertaş'ın ölüm yıl dönümünde düzenlenecek bu anma konseri, Bolu'da müziğe ve sanata verilen önemi bir kez daha gösterdi.
Konser, 25 Eylül 2023 Pazartesi günü saat 20.00'de Necip Fazıl Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek.
Bolulu müzik öğretmenleri, Neşet Ertaş'ın en sevilen şarkıları ve türküleriyle sahnede olacaklar. Neşet Ertaş'ın unutulmaz eserlerini seslendirerek izleyenlere duygusal anlar yaşatacaklar. Sanatçının müziği ve anıları bu özel gecede bol bol paylaşılacak.
Özellikle Bolu'da Neşet Ertaş'ın müziği ve sanatıyla ilgilenenler, bu anma konserine katılarak büyük usta Neşet Ertaş'ı bir kez daha anma fırsatı bulacaklar.
Bu özel etkinlik, Bolu Belediyesi'nin kültürel etkinlikler düzenleme ve şehirde sanatın gelişimine katkı sağlama vizyonunun bir parçası olarak gerçekleşiyor. Üstelik bu anlamlı konser, tüm Bolu halkına ücretsiz olarak sunuluyor.
Bolu Belediyesi, sanatın ve kültürün önemini vurgulayarak, bu tür etkinliklerle hem yerel sanatçılara destek veriyor hem de şehir sakinlerine unutulmaz deneyimler sunmaya devam ediyor. Tüm Bolu halkı, bu özel gecede Neşet Ertaş'ı anmak ve müziğinin tadını çıkarmak için davetli.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.