Günlük Burç: 20 Mart 2023

Balık burcundaki güneş Plüton ile kavuşuyor ve Koç burcu sezonu açılıyor.

Mutlu bahar ekinoksu! Ekinoks, sezon için niyetler belirlemek ve yeni bir başlangıcı kucaklamak için harika bir zamandır. Balık burcundaki ay Boğa burcundaki Uranüs ile saat 13:34'te birleştiğinde heyecan açığa çıkar ve can sıkıntısı ortadan kalkar.

Balık burcundaki güneş saat 16:12'de Oğlak burcundaki Plüton ile birleşiyor ve bu da bize heyecan verici dakikalar yaşatabilir.

Güneş 17:24'te Koç burcuna girerek astrolojik yeni bir yılın başlangıcını işaret ediyor ve bizi cesur olmaya, yeni bir şeyler denemeye ve sadece iyi vakit geçirmeye davet ediyor!

İşte 20 Mart 2023 burç yorumları. Yorumlarınızı okuduktan sonra gün içinde yaşadıklarınızı çok merak ediyorum. Geri bildirimlerinizi lütfen yorumlarda bana iletin.. Kozmik döngüde kalın..

Koç: 20 Mart 2023 - 20 Nisan 2023

Balık burcundaki güneş Oğlak burcundaki Plüton ile birleşirken kariyerinizde heyecan verici gelişmeler yaşanabilir. Güneş burcunuz Koç'a giriyor, bu sizi tazelenmiş hissettirecek. Kendinize ve yaratıcılığınıza güvenmenin tam zamanı!

Boğa: 20 Nisan 2023 - 21 Mayıs 2023

Balık burcundaki güneş Oğlak burcundaki Plüton ile birleşirken ilgi çekici sosyal bağlantılar oluşturabilir. Güneş de Koç burcuna giriyor ve sosyal hayatınız çok hareketli olabilirken, Koç mevsimi sizi dinlenme ve kaliteli zamanları tek başınıza yaşamanız için fırsatlar sunacak.

İkizler: 21 Mayıs 2023 - 21 Haziran 2023

Balık burcundaki güneş Oğlak burcundaki Plüton ile birleşirken, insanlar sizin fikirlerinize yatırım yapmak için can atabilir. Güneş Koç burcuna girerek haritanızın sosyal hayatınızı yöneten bölümünü harekete geçiriyor. Önümüzdeki ay yeni arkadaşlarla tanışıyor veya yeni hobiler keşfediyor olabilirsiniz!

Yengeç: 21 Haziran 2023 - 22 Temmuz 2023

Balık burcundaki güneş Oğlak burcundaki Plüton ile birleşirken güçlü sosyal bağlantılar oluşabilir. Bir ortakla anlamlı bir tartışma gerçekleşebilir. Güneş Koç'a giriyor, haritanızın kariyerinizi yöneten bölümünü aydınlatıyor ve iz bırakmak için heyecan verici bir zaman!

Aslan: 22 Temmuz 2023 - 23 Ağustos 2023

Balık burcundaki güneş, Oğlak burcundaki Plüton ile birleşerek size hayatınızda bir şeyleri değiştirme gücü verir: Neyi değiştirmek istersin sevgili Aslan? Güneş, seyahat için heyecan verici davetler getirebilecek diğer ateş burcu Koç'a giriyor. Yeni fırsatlar ortaya çıkabilir ve fikirleriniz çok kişiye erişebilir.

Başak: 23 Ağustos 2023 - 23 Eylül 2023

Balık burcundaki güneş, Oğlak burcundaki Plüton ile birleşir ve bu da sizi bazı derin, dönüştürücü bağlantılar kurarken bulabilir. İlgi çekici biriyle tanışabilir veya yerleşik bir ortakla derin bir şekilde bağlantı kurabilirsiniz. Güneş Koç burcuna giriyor ve aynı zamanda mali konulara, belki de faturalarınızı organize etmeye odaklandığınızı fark ediyor.

Terazi: 23 Eylül 2023 - 23 Ekim 2023

Balık burcundaki güneş Oğlak burcundaki Plüton ile birleşirken, geçmişi derin bir şekilde bırakıyor olabilirsiniz. Güneş Koç burcuna girerek haritanızın ilişki sekansını aydınlatıyor: Heyecan verici yeni ilişkiler oluşabilir ve kurulan bağlantılar derinleşebilir!

Akrep: 23 Ekim 2023 - 22 Kasım 2023

Balık burcundaki güneş, Oğlak burcundaki yönetici gezegeniniz Plüton ile birleşir ve bu sizi birisiyle derin ve yoğun bir tartışma yaşarken bulabilir. Güneş Koç burcuna giriyor ve belki de programınızı yeniden düzenlediğinizi fark ediyor. Yeni bir konser veya proje başlatabilirsiniz.

Yay: 22 Kasım 2023 - 21 Aralık 2023

Balık burcundaki güneş Oğlak burcundaki Plüton ile birleşirken, zenginliğinizi ve güvenlik duygunuzu etkileyen güçlü bir hamle yapıyor olabilirsiniz. Güneş, diğer ateş burcu Koç'a girerek yaratıcı bir buluşa ilham veriyor! Havada romantizm kokusu var!

Oğlak: 21 Aralık 2023 - 20 Ocak 2024

Balık burcundaki güneş, burcunuzdaki Oğlak burcundaki Plüton ile birleşir ve sizi bazı önemli araştırmalar yaparken bulur. Stalklamaya vakit ayırırsanız sırlar keşfedebilirsiniz. Güneş, odağınızı evinize ve aile hayatınıza getirebilecek Koç burcuna giriyor. Geçmişinizle önemli bir şekilde bağlantı kuruyor veya maneviyatınızı keşfediyor olabilirsiniz.

Kova: 20 Ocak 2023 - 18 Şubat 2023

Balık burcundaki güneş Oğlak burcundaki Plüton ile birleşirken, sezgilerinizle dikkat çekici bir şekilde temasa geçiyor olabilirsiniz. Güneş Koç burcuna girerek haritanızın iletişim sektörünü harekete geçiriyor ve belki de merak uyandıran bilgiler getiriyor. Çevrenizdeki kişiler ve akrabaların ruh hallerini siz de kopyalıyorsunuz.. Biraz kendinize zaman ayırmanın vakti gelmedi mi?

Balık: 18 Şubat 2023 - 20 Mart 2023

Balık burcunuzdaki güneş, Oğlak burcundaki Plüton ile birleşir ve bu sizi güçlü bir sosyal çevreye girerken bulabilir! Güneş Koç'a giriyor ve haritanızın finans sekansını aydınlatıyor, bu da onu zenginliğinizi, konforunuzu ve güvenlik duygunuzu büyütmek için yılın heyecan verici bir zamanı haline getiriyor!

20 Mar 2023 - 01:53 - Olay Entrika


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.