
İsmail Akgül, Çobankaya, Banaz, Gölcük, Bahçeköy ve Bağışlar köylerinde çalışmalarına devam ediyor
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bolu 1.sıra milletvekili adayı İsmail Akgül köy ziyaretleri esnasında, “Tüm hemşerilerimize ulaşmak, bütün vatandaşlarımıza temas etmek, gönüllere dokunmak için son ana kadar çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan cumhurbaşkanlığı ve 28.dönem milletvekilliği seçimleri öncesinde Milliyetçi Hareket Partisi Bolu 1.sıra milletvekili adayı olarak çalışmalarına devam eden İsmail Akgül, Bolu’nun her köşesinde çalışmalarını devam ettiriyor.
İlk olarak Çobankaya köyünde, Banaz, Gölcük, Bağışlar ve Bahçeköy muhtarları ve vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet eden Akgül, köylülerin sıkıntılarını dinledi. Daha sonra sırasıyla Sanayi Sitesi esnafını ziyaret eden Akgül, destek ve dualarını talep ederek, hayırlı işler dileklerinde bulundu.
Çalışmaları esnasında Akgül, 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Milliyetçi Hareket Partisi’ne destek istedi. Akgül’e bu ziyaretlerinde MHP 2.sıra milletvekili adayı Rahmi Aksoy, MHP 3.sıra milletvekili adayı Muhittin Özel, il ve ilçe yöneticileri eşlik etti.
HER GİTTİĞİ YERDE BİZİM İSMAİL DİYE ANILIYOR!
Her gittiği yerde vatandaşların büyük ilgisi ile karşılaşan ve “Bolu’nun evladı, Bizim İsmail” diye anılan Akgül, ziyaretlerinin ardından yaptığı açıklamada “Tüm hemşerilerimize ulaşmak, bütün vatandaşlarımıza temas etmek, gönüllere dokunmak için son ana kadar çalışmaya devam edeceğiz. Sıkmadık el, çalmadık kapı bırakmayacağız. Gayret bizden, Tevfik Allah’tan” dedi.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.