
MHP heyeti Mudurnu’da kapıları çaldı
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Merkezi’nin başlattığı ‘Ahilerle Gününüz Bereketli Olsun’ programı kapsamında Bolu ve Mudurnu’da vatandaşlarla bir araya gelen MHP teşkilatı esnafları ziyaret ederek geleneksel ahilik duasına katıldı.
MHP İl Başkanlığı tarafından hazırlanan programa Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan, Genel Merkez MYK Üyeleri Deniz Depboylu, İbrahim Özbay ve Güllü Yener ve çok sayıda partili katıldı.
Bolu’da yukarı çarşı esnafını ve Mudurnu esnaflarını ziyaretinde geleneksel Ahilik esnaf duasına katılan MHP’li siyasetçiler vatandaşların sıkıntılarını dinledi. Mudurnu’da çok güzel karşılandıklarını belirten MHP Bolu İl Başkanı İlhan Durak, “Bugün Milletvekilimiz Abdurrahman Başkan, MYK üyelerimiz Deniz Depboylu, İbrahim Özbay ve Güllü Yener’le birlikte Mudurnulu hemşehrilerimizle bir araya geldik. Onların dertlerini dinleyerek istek ve taleplerini aldık. Burada gördüğümüz yakın ilgi ve alakadan dolayı son derece mutluyuz. Başta Mudurnulu hemşerilerimiz olmak üzere Sayın Milletvekilimize ve MYK üyelerimize çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.