Oğan’dan beklenen açıklama seçime 6 gün kala geldi

Cumhurbaşkanlığı Seçimi’nde ATA İttifakı’nın adayı olan Sinan Oğan, gerçekleştirdiği görüşmelerin ardından ikinci tur seçimlerinde hangi adayı destekleyeceğini açıkladı.

İhlas Haber Ajansı
İhlas Haber Ajansı Tüm Haberleri

14 Mayıs’ta yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ATA İttifakı’nın adayı olan Sinan Oğan, gerçekleştirdiği görüşmelerin akabinde ikinci tura kalan Cumhur İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan ve Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’ndan hangisini destekleyeceğini bugün saat 17.00’de gerçekleştirdiği basın toplantısında açıkladı. Sinan Oğan, açıklamasında ““14 Mayıs seçimleri, Türk milletinin hassasiyetlerine yeteri kadar dikkat göstermedikleri için hem Millet hem Cumhur İttifaklarını ciddi biçimde uyarmıştır. Millet İttifakı bizi ikna edememiştir. Millet İttifakı parlamento çoğunluğunu sağlayamamış ve istikrar faktörünü ıskalamıştır ” ifadelerini kullanarak 2. turda Recep Tayyip Erdoğan'ı desteklediğini belirtti.

ATA İttifakı bileşenlerinden Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ ise, bugün Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile saat 18.00'de görüşecek. Özdağ'ın Kılıçdaroğlu ile görüşmesinden sonra yarın saat 11.00'de kimi destekleyeceğine ilişkin kararını açıklaması bekleniyor.

22 May 2023 - 17:26 - Siyaset

Mahreç  İhlas Haber Ajansı


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.