5.Bilgi yenileme kursu tamamlandı

TFF Sağlık Kurulu tarafından kulüplerin sağlık ekiplerine yönelik verilen "5. Bilgi Yenileme Kursu", bugünkü programlarla sona erdi.   İstanbul The Green Park Pendik Hotel'de gerçekleştirilen kursun ikinci gününde,...

TFF Sağlık Kurulu tarafından kulüplerin sağlık ekiplerine yönelik verilen "5. Bilgi Yenileme Kursu", bugünkü programlarla sona erdi.

İstanbul The Green Park Pendik Hotel'de gerçekleştirilen kursun ikinci gününde, 1. 2. ve 3. Basamak Eğitim Kurs ve Sınavlarına katılamayanlar ile katıldığı sınavlardan başarısız olanlara yönelik telafi sınavı yapıldı. Sınavın ardından “Spor Tesislerinin Merkezi Yönetim, Yerel Yönetimler, Federasyonlar ve Kulüplerin İşbirliği ile Planlanması” konulu panele geçildi. Dr. Bülent Bayraktar'ın moderatörlüğünü üstlendiği panele, Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, TFF Genel Sekreteri Prof. Dr. Emre Alkin ve Spor A.Ş. Genel Müdürü Alpaslan Baki Ertekin konuşmacı olarak katıldı.

“5. Bilgi Yenileme Kursu”nun sön bölümünde ise, Dopingle Mücadele Paneli düzenlendi. Dr. Turgay Atasü “Alt Liglerde Ne Oluyor”, Dr. Ali Ünlü “Narkotik Maddeler ve Gençlik”, Dr. Ahmet Araman “2011-2012 Sezon Değerlendirmesi, Eğitimin Önemi”, Dr. Erdal Cevher “Doping Kontrolü Nasıl Yapılır? Sporcuların Hak ve Sorumlulukları”, Dr. Yavuz Yıldız “TAKİ, Tedavi Olma Hakkı”, Dr. Eren Eroğlu “Sporcuya Yakın Takip, Biyolojik Pasaport”, Dr. İlker Yücesir “2012-2013 Yasaklılar Listesini Anlamak, Neler Değişti?” konularında katılımcıları bilgilendirdi. Kurs, “Katılım Belgesi” dağıtım töreni ile sona erdi.

27 Ara 2012 - 20:15 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.