Akhisarspor'da aslan payı Lukac'ın

TFF 1. Lig’de Bursaspor’u evinde 2-1 yenerek 3 maç sonra kazanan Akhisarspor’da kaleci Milan Lukaç galibiyetin baş mimarı oldu.


Haber: C.Kutay Aykan

Sırp kaleci 90+4’üncü dakikada Bursasporlu Burak Altıparmak’ın kullandığı penaltı atışını çıkararak takımına hayat verdi. Lukaç’ın kurtardığı penaltıyla 3 puanı hanesine yazdıran yeşil-siyahlılar büyük sevinç yaşadı. Sezon başından bu yana hem mali hem de idari birçok sorunla boğuşan Ege ekibi gelen galibiyetle derin bir nefes almış oldu. Teknik direktör Cem Kavçak böyle bir galibiyete çok ihtiyaç duyduklarını belirterek, “Geçen hafta İstanbulspor karşılaşmasında uzatmalarda gol yemiştik, maç 2-2 bitti. Bursaspor maçında yine uzatmalarda yüreğimiz ağzımıza geldi. Lukac’ı ve takımımı kutluyorum. Bize büyük moral veren bir galibiyet elde ettik. Artık seri galibiyetler almak istiyoruz” dedi. Akhisarspor hafta sonu mesaisinde Eskişehirspor deplasmanına çıkacak.

29 Eki 2020 - 14:50 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.