Alanyaspor Bolu’ya gelecek

Alanyaspor, ilk hazırlık maçını Sandıklıspor yerine Suudi Arabistan Süper Lig takımı FC Al Nahda ile 4 Ağustos Pazar günü Sirene Davras Otel sahasında oynayacak. Bayramdan sonra Bolu’ya gelecek olan Alanyaspor, Bolu’da daha çok taktiksel çalışma yapacak.

Alanyaspor'un hazırlık maçı programında değişiklik oldu. Daha önce ilk hazırlık maçını 4 Ağustos Pazar günü 3. lig takımlarından Sandıklıspor'la yapacağı açıklanan Turuncu - Yeşilli takımın aynı tarihte Sandıklıspor yerine Suudi Arabistan Süper Lig takımı FC Al Nahda ile Sirene Davras Otel sahasında oynayacağı açıklandı. Karşılaşma saat 17.30'da başlayacak. Alanyaspor Davras kampındaki ikinci ve son hazırlık maçını ise 6 Ağustos'ta yine otel sahasında Denizli Belediyespor'la oynayacak.

SAVUT ÇOK MEMNUN

Öte yandan Alanyaspor, Davras kampında dünü çift idman yaparak geçirdi. Sabah kondisyon arttırıcı tempolu koşular yapan temsilcimiz öğleden sonra taktik çalışması yaptı. Turuncu - Yeşilli takım, hazırlıklarını bugün yapacağı iki idmanla sürdürecek. Alanyaspor Sportif Direktörü Taner Savut, “İyi bir hazırlık dönemi geçiriyoruz. Futbolcularımız son derece istekli ve arzulu. İlk etap kamp çalışmalarımızda fiziki kalite açısından en üst seviyeye gelmek istiyoruz. Bolu kampında daha çok taktiksel çalışmalar yapılacak” dedi.

01 Ağu 2013 - 19:03 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.