Boluspor, Eyüpspor’u konuk ediyor

Boluspor, Spor Toto 1. Lig'de Eyüpspor'u 37. haftada konuk edecek. Maç, yarın saat 17:00'de başlayacak.

Boluspor, sezonun büyük bölümünde play-off hedefiyle mücadele etmesine rağmen, son haftalarda aldığı kötü sonuçlarla hedefinden uzaklaştı. Ancak ligden düşme tehlikesi olmadığı için, takımın rahat bir kafayla sezonu tamamlaması bekleniyor.

Rakip Eyüpspor ise ligde play-off potasının içinde yer alıyor ve son iki maçını da kazanarak işini garantiye almak istiyor. Ancak son maçlarda galibiyet alamayan takım, Boluspor deplasmanında 3 puanı hedefliyor.

Arda Turan'ın takımın başına geçmesiyle birlikte Eyüpspor'un performansında belirgin bir yükseliş gözlenmedi. Ancak her iki takımın da sahaya eksik çıkmayacağı maçta, Boluspor'un sezonu rahat bir şekilde tamamlaması beklenirken, Eyüpspor'un ise galibiyet ihtiyacıyla daha agresif bir oyun sergilemesi muhtemel gözüküyor.

15 May 2023 - 18:15 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.