Boluspor galibiyeti hatırladı

Spor Toto 1. Lig'in 37. haftası tamamlandı ve saat 17:00'de başlayan 7 maçın sonuçları belli oldu. Boluspor, kendi evinde Eyüpspor'u 2-0 mağlup etti.

Boluspor galibiyeti hatırladı
Boluspor galibiyeti hatırladı
+4
Haber albümü için resme tıklayın

Heyecan dolu maçlarla geçen 1. Lig'in 37. haftası geride kaldı. Temsilcimiz Boluspor, bugün oynanan karşılaşmada Eyüpspor'u ağırladı ve sahadan galibiyetle ayrıldı. Boluspor, son galibiyetini 28 Mart'ta Denizlispor karşısında almıştı, bu maçtan sonra ilk kez kazanmayı başardı. Maç, Bolu Atatürk Stadyumu'nda oynandı ve Eyüpspor, ligdeki konumu nedeniyle daha istekli bir takım olarak sahaya çıktı. Ancak Boluspor, 2 golle 3 puanı hanesine yazdırmayı başardı. İlk yarı 0-0 sona erdi, ancak takımımız ikinci yarıda ataklarını sıklaştırdı ve 57. dakikada Furkan Demir'in golüyle öne geçti. Furkan, bu gole sadece 5 dakika sonra bir gol daha ekledi ve 65. dakikada skoru 2-0 yaparak maçın sonucunu belirledi. Boluspor, bu galibiyetle kötü gidişe "dur" dedi. Kırmızı-beyazlılar, ligdeki son maçlarında deplasmanda Erzurumspor ile karşılaşacak ve sezonu tamamlayacak.

MAÇTAN DAKİKALAR

57. dakikada Tugay’ın orta sahadan Eyüpspor defansının arkasına attığı pasa hareketlenen Furkan Demir kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda düzgün bir vuruşla topu filelere gönderdi. 1-0
62. dakikada sağ kanattan ceza sahasına giren Furkan Demir'in şutunda top ağlarla buluştu. 2-0

Stat: Bolu Atatürk
Hakemler: Hüseyin Göçek xx, Mert Bulut xx, Sehat Sağır xx
Boluspor: İsmail Çipe xx, Naby Oulare xx, Onur Ulaş xx, Hakan Bilgiç xx, Ensar Bilir xx (Bülent Cevahir dk. 90 ?), Veaceslav Posmac xx, Tugay Kaçar xx (Abdurrahman Canlı dk. 80 ?), Guy-Michel Landel xx, Burak Asan xx (Zahit Çınar dk. 90 ?), Ibrahima Balde xx (Joel Kayamba dk. 80 ?), Furkan Demir xxx (Kerem Ersin dk. 90 ?)
Yedekler: Muhammet Özkan, Kerem Paykoç, Bülent Cevahir, Rojhat Sağlam, Erdem Reis, Tolunay Artuç
Teknik Sorumlu: Ahmet Görkem Görk
Eyüpspor: Harun Tekin xx, Uğur Demirok xx, Fethi Özer (Luccas Claro dk. 4 xx), Sinan Kurt xx, Olivier Thill xx, Ryan Babel xx (Umut Bulut dk. 81 ?), Taşkın İlter xx (İbrahim Yılmaz dk. 46 xx), Ömer Bayram xx, Cenk Ahmet Alkılıç xx, Yonathan del Valle xx (Halil Akbunar dk. 46 xx), Mustafa Pektemek xx (İbrahim Akdağ dk. 63 xx)
Yedekler: Cengiz Alp Köseer, Murat Uçar, Engin Can Aksoy, Buğra Çağlıyan, Bekir Yılmaz
Teknik Direktör: Arda Turan
Goller: Furkan Demir (dk. 57 ve 62)
Sarı kartlar: Furkan Demir (Boluspor), Taşkın İlter, Luccas Claro, Uğur Demirok (Eyüpspor)

16 May 2023 - 19:53 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.