Boluspor Pozisyona Giremiyor

Boluspor ligin ilk 3 maçında ligin en az gol atan iki takımından biri oldu. Kırmızı-beyazlıların tek golü Poepon’dan geldi.

Haber: Esra Perçin

Kırmızı beyazlılar ligde sadece Poepon'un attığı gol ile Osmanlıspor filelerini havalandırırken, sonraki iki haftada gol sevinci yaşayamadı. Altınordu ile ligde tek golü bulunan iki takımdan biri olan temsilcimiz kalesinde ise 3 gol gördü. Gol yollarında etkisiz olan ve pozisyon üretmekte de zorlanan Boluspor'da teknik direktör Giray Bulak'ın milli arada bu çalışmaya önem verdiği öğrenildi. Kırmızı beyazlılar Osmanlıspor ile oynanan hazırlık maçında ise rakip fileleri 3 kez havalandırmıştı.

10 Eyl 2019 - 17:06 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.