Boluspor’da sahalar bakıma alındı

Boluspor, bir sezon boyunca yüksek tempoda çalışan A takımının antrenman sahasını yeni sezon öncesi bakıma alıyor. Tesislerin arka tarafındaki saha, yoğun bir çalışma ile standartların üzerinde bir çim sahası haline getiriliyor.

Sahaların bakımı konusunda sorumlu olan Boluspor yöneticisi Halil İbrahim Yavaş, sahaların daha da iyi hale gelmesi için çaba harcıyor. Yavaş, tesislerin önünde bulunan atıl durumdaki sahayı çimlendirerek yüksek standartlarda bir saha haline getirdikten sonra son haftalarda A takımının antrenman sahasını da düzeltmeye başlamıştı.

Yoğun antrenmanların neden olduğu bozulma sebebiyle A takımının antrenman sahası yeni sezon öncesi bakıma alındı. Yavaş ve İdeal Peyzaj Torf işletme sahibi Gamze Demirtaş, sahanın çim ekimi ve gübreleme çalışmalarına başladı. İstasyon ve kaleci çalışmaları için ise ayrı bir saha yapımına başlandı.

Boluspor Kulübü Başkanı Savaş Abak'ın desteğiyle gerçekleştirilen bu projeden dolayı Yavaş ve Demirtaş, başkanlarına teşekkür ettiler. Yavaş ve Demirtaş, U19 takımının da önümüzdeki dönemlerde maçlarını bu sahalarda oynayabilmesi için çalışmaların devam ettiğini belirttiler.

13 May 2023 - 18:23 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.