Fen Lisesi yine kazandı: 3-0

Okul Sporları Gençler Voleybol İl Birinciliği mücadelelerinde günün ilk maçında Bolu Fen Lisesi ile Emine Mehmet Baysal Anadolu Lisesi takımları karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı Fen Lisesi 3-0 kazandı.

Haber: S.öZGE YÜCEL

17 Temmuz Spor Salonu’dan oynanan maçta Fen Lisesi rakibine büyük üstünlük kurdu. İlk seti 25-17 alan Fen Lisesi maçta 1-0 öne geçti. Benzer bir oyuna sahne olan 2.seti de Fen Lisesi Emine Mehmet Baysal Lisesi karşısında yine aynı skorla farkı 2’ye çıkardı: 25-17. 3.sete bu kez Emine Mehmet Baysal Lisesi çok iyi başladı bir ara 8-2 üstünlüğü yakalayan aynı ekip 2.teknik molaya kadar öndeydi. Ancak son bölümde rakibinin direncini kıramayan Emine Mehmet Baysal Anadolu Lisesi maça ortak olma şansını kullanamadı. 3.seti 25-19 alan Fen Lisesi maçtan 3-0 galip ayrılarak yoluna mutlu bir şekilde devam etti.

04 Oca 2017 - 13:43 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.