Kadın Basketbolu Ayağa Kalkıyor

Tam 16 sene sonra Bolu Bayan Basketbolunda ulusal liglerde temsil edilmeye hazırlanıyor. Artı Akademi GSK Kadın Basketbol Bölgesel Ligi’nde mücadele edecek.

Haber: Birol Ertunç

Antrenör Serhat Tutucu’dan alınan bilgiye göre Artı Akademi GSK olarak 2019 - 2020 sezonu için gerekli başvuruları yaparak Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi ’ ne katılacak. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Tutucu, “Bolu’daki hedefimiz altyapı oyuncularımızı yetiştirerek Türk Sporuna kazandırmaktır. Bu amaçla Kadın Basketbol takımımızın çoğunluğunu Bolu’lu oyuncular oluşturmaktadır. Üniversiteli sporcularımızı ekleyerek bu ligde ilk hedefimiz kalıcılığı sağlamaktır. Maddiyatın arka planda olduğu, tamamen özveride bulunarak Bolu’da 16 yıl sonra organizasyon oluşumuna destek sağlayarak ilerlememizde yardımcı olan Bolu’nun saygıdeğer iş adamlarından Yamaner Kuyumculuk Sahibi Sayın Çağlar YAMANER ‘e teşekkür ederiz. Yetiştirdiğimiz oyuncularımızla en iyi mücadeleyi göstermek ve sahada hiçbir zaman pes etmeyen bir takım ile altyapımızdaki sporcularımıza örnek ve hedef olacak bir takım oluşturup, Bolu halkına basketbol heyecanını yaşatmaktır. Sezon hazırlıklarımıza erkenden başladık ve idman tempomuz da giderek artmaktadır. Teknik ekibimiz genç oyuncularımızı sezona en iyi şekilde hazırlamak için gecesini gündüzüne katarak çalışmaktadır. İdari kadromuz da kendilerine en iyi imkanları sağlamak için elinden geleni yapmaktadır. Bu sezon Bolu Halkı ile bir olarak sahaya çıkacağız ve şundan kimsenin şüphesi olmasın; Sahada hiçbir zaman geri adım atmayacağız. Çok güzel bir sezon geçireceğimizi düşünüyoruz” dedi.

10 Eyl 2019 - 17:07 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.