Karakuş, “İnşallah diğer maçı kazanacağız”

Bursaspor’a 3-0 kaybedilen kupa maçı sonrası konuşan Boluspor Teknik Direktörü Cüneyt Karakuş, “Kazanmak için gelmiştik. İnşallah 3 gün sonra kazanırız” dedi.

Maç sonu basın toplantısında konuşan Boluspor Teknik Direktörü Cüneyt Karakuş "Kupaya devam etmek ve kazanmak için buraya gelmiştik. İyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum yalnız çok pozisyon verdik. Bursaspor daha çok pozisyon buldu ve bu pozisyonları değerlendirdi. İnşallah üç gün sonra oynayacağımız diğer maçı kazanıp kupaya dahil olmak istiyoruz. Hedefimiz de bu." ifadelerini kullandı.

Spor Merkezi

11 Oca 2016 - 13:48 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.