Kıbrıscıkspor, Kızıkspor’a Mağlubiyeti tattırdı! 3-1

Bolu Amatör Küme Liginin 5. haftasında Kıbrıscıkspor ile Kızıkspor karşı karşıya geldi. Her iki takımın mücadelesi oldukça çekişmeli geçerken, hiç mağlubiyeti olmayan Kızıkspor, rakibi Kıbrıscıkspor’a...

Bolu Amatör Küme Liginin 5. haftasında Kıbrıscıkspor ile Kızıkspor karşı karşıya geldi. Her iki takımın mücadelesi oldukça çekişmeli geçerken, hiç mağlubiyeti olmayan Kızıkspor, rakibi Kıbrıscıkspor’a 3-1 yenilerek sahadan üzüntülü olarak ayrıldı.

Her iki takımın denk olduğu futbol mücadelesinde, Kızıkspor gününde olmadığı belli oldu. Oynadığı diğer haftalarda iyi mücadele eden Kızıkspor bu kez rakibi karşısında oldukça zorlandı. İlk devre karşılıklı ataklarla her iki takım gol pozisyonları yaratmaya başladı. Orta saha mücadelesi kale önlerine kadar devam etti. 27. dakikaya kadar maç golsüz devam etti. 27. dakikada Kıbrıscıkspor, Hakan’ın attığı gol ile maçta 1-0 öne geçti. Kıbrıscıkspor ikinci gol için, Kızıkspor’da beraberliğe erişmek için mücadelesini kale önü pozisyonlarında rakibin engeliyle karşılaşınca skoru eşitleyemedi. İlk devre Kıbrıscıkspor’un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi. İkinci devre Kıbrıscıkspor, ikinci gole çok yaklaştı ama kalecide kalan ve auta giden toplar neticesinde skoru değiştiremedi. 55. Dakikada Semih ile Kızıkspor beraberliği yakaladı. Kale önü mücadelesinde Hakan, çaprazdan yaptığı vuruşta meşin yuvarlak ağlarla buluştu (1-1). 79. dakikaya kadar mücadele 1-1 devam ederken bu kez Kıbrıscıkspor Erkan’la tekrar üstünlüğü elde etti (2-1). Maç böyle devam ederken maçın son dakikası 90. dakikada Erkan şık bir gol daha atarak takımını 3-1 galibiyete taşıdı. Uzatma anlarında da başka gol olmadı, Kıbrıscıkspor sahadan 3-1 galibiyet ile ayrılırken, 3 puanın da sahibi oldu.

Kızıkspor: Murat, Yusuf, Tuncay, Mustafa, İsmail, Anıl, Gökhan, Uğur, Hasan, Tuncay, Semih

Yedekler: Erdakl, Ramazan, E. Onur, Dolunay, İlker, Eren, İbrahim

Kıbrıscıkspor: Serhat Önal, Burak, Metin, Okan, , Özkan, Serhat Gülen, Furkan, Levent, Rıdvan, Nurettin, Hakan

Yedekler: Emre, Aykut, Ercan, Barış, Eray, Burak, Mert

Goller: Dk 27 Hakan, Dk 79, 90 Erkan (Kıbrıscıkspor), Dk 55 Semih (Kızıkspor)

03 Ara 2012 - 19:05 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.