Millilerin Bolu kampı devam ediyor

Yıldız Milli Takımımız, 2013 Yıldızlar Avrupa Şampiyonası hazırlıkları kapsamında Bolu’daki kamp çalışmalarını sürdürüyor.

2013 Yıldızlar Avrupa Şampiyonası’na hazırlanan Yıldız Milli Takımımız, 24 Haziran Pazartesi günü Bolu’daki kamp çalışmalarına başlarken günde yaptığı 2 antrenman ile hazırlıklarına devam ediyor. Mustafa Derin yönetimindeki Yıldız Millilerimiz, 8 Temmuz’a kadar Bolu’da kamp yapacak ve sonrasında İstanbul’a dönerek planlanan program dahilinde şampiyonanın başlayacağı 8 Ağustos 2013 tarihine kadar yapacağı hazırlık maçları ve antrenmanlarla çalışmalarını sürdürecek.

27 Haz 2013 - 20:15 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.