Orda, Bir köy var uzakta

Bolu'da camiye giderek Kuran okumayı öğrenen çocuklar, ‘camiden spora’ projesi kapsamında eğlenceli vakit geçiriyor.

Camiden Spora Projesi kapsamında, Bolu merkeze 45 kilometre uzaklığı ile şehir merkezine en uzak köylerden biri olan Yenipelitçik Köyü camisindeki Kuran kursuna katılan öğrenciler, spor yapmanın keyfini yaşıyorlar. Camide din eğitimi alan öğrenciler, serbest zamanlarında cami görevlisi ve antrenör eşliğinde voleybol oynayarak spor yapıyorlar. Malzeme desteği ve hediye edilen tişörtlerden dolayı tüm katılımcıların yüzleri gülerken, voleybola olan ilgi her geçen gün daha da artıyor. Köyde yaşayan çocuklar, sabahın erken saatlerinde camiye gelerek önce Kuran-ı Kerim okuyor, daha sonra da bahçede takımlar kurarak maç yapıyor.

26 Tem 2013 - 19:41 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.