Özdamar “Galibiyetler gelecek”

Haftasonunda ligdeki ilk galibiyetini alan Bolu Belediyespor Voleybol Takımı’nın Antrenörü Hamit Özdamar, açıklamada başarılı bir takım olma yolunda ilerlediklerini söyledi.   Özdamar, Adana Gökyüzüspor’dan...

Haftasonunda ligdeki ilk galibiyetini alan Bolu Belediyespor Voleybol Takımı’nın Antrenörü Hamit Özdamar, açıklamada başarılı bir takım olma yolunda ilerlediklerini söyledi.

Özdamar, Adana Gökyüzüspor’dan Burcu, Edremit Belediyespor’dan ise Merve ve Gizem’i alarak güçlendiklerini belirterek Bolulu sporseverlerden destek istedi. Özdamar sözlerine şu şekilde devam etti “Ligdeki ilk galibiyetimizi aldık. İnşallah gerisi de gelir. Daha da güçlendik ve transfer konusunda ataklar yapmaya devam edeceğiz. Bolu’yu daha iyi temsil etmenin hesaplarını yapıyoruz. Bundan sonraki iç saha maçlarımızda atmosferin çok daha iyi olacağını düşünüyorum. Hafta sonunda deplasmanda Trabzon İdman Ocağı ile karşılaşacağız. Pazar günü oynayacağımız bu maçta da kazanmayı hedefliyoruz” dedi.

20 Kas 2012 - 19:28 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.