PASSOLİG Kart satışı devam ediyor

Bolu Atatürk Stadyumu'nda faaliyette bulunan gişelerde PASSOLİG Kart satışları devam ediyor.

Haber: Hamza TÜRDÜ

Boluspor Kulübü’nden konuyla ilgili olarak yapılan açıklama şöyle “PTT 1. Lig'in 2. haftasında evimizde oynayacağımız Manisaspor maçına girebilmek için veya sezonluk bilet alabilmek için öncelikle Boluspor Amblemli PASSOLİG Kartına sahip olmak gerekmektedir. Ayrıca, maç günleri PASSOLİG Kart satışı yapılmayacaktır. 6222 sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun Gereği PASSOLİG Kartı olmayan taraftarlarımız stadyuma giriş yapamayacaktır. Boluspor Amblemli PASSOLİG Kart sahibi olduktan sonra maça giriş hakkını veya kombinesini kartına yükletmeyen taraftarlarımız stada alınamayacaktır”

BAŞVURU VE AYRINTILI BİLGİ

Satın alacağınız müsabakalar, PASSOLİG Kartlarınıza yükleneceğinden, müsabakaya giriş hakkı (e-bilet) almadan önce Boluspor Amblemli PASSOLİG KARTINIZI almayı unutmayın. Boluspor Amblemli PASSOLİG Kart sahibi değilseniz, www.passolig.com.tr adresinden hemen başvurunuzu yapabilirsiniz. Tribünlerimizde elektronik bilet uygulaması başladı. Uygulama kapsamında maça giriş hakkınızı (e-bilet) www.passo.com.tr adresinden ya da Bolu Atatürk Stadyumu’nda bulunan gişelerden alabileceksiniz. Stadyum gişelerinden de Boluspor Amblemli PASSOLİG Kart başvurusu yapıp, müsabaka günü giriş hakkınızı (e-bilet) alabilirsiniz. Maç günleri Stadyum gişelerinde PASSOLİG Kart başvurusu yapılmayacak.

KOMBİNE SİSTEMİ

Taraftarlarımızın kombine kart alabilmesi için öncelikli olarak Boluspor Amblemli PASSOLİG Kartına sahip olması gerekiyor. 2014-2015 sezonundan itibaren kombine kart satışları ve girişleri sadece PASSOLİG Kart ile gerçekleşecek.

ENGELLİ TRİBÜNÜ SİSTEMİ

Engelli vatandaşların kendilerine ait PASSOLİG Kart’larının olması gerekmektedir. PASSOLİG Kartı ve Başbakanlık İdaresi’nden alınan Engelli kartları ile stadyum gişelerinden bilet başvurusu yapılabilinecek. Engelli tribün kapasitesi sınırlı sayıda olduğundan, bilet satışı kapasite dâhilinde yapılacak. Bayan taraftarların da Boluspor Amblemli PASSOLİG Kart almaları gerekiyor.

08 Eyl 2014 - 18:47 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.