Teknik heyet sağlık kontrolünden geçti

Boluspor’da Serhat Güller’den boşalan teknik patron koltuğuna geçtiğimiz gün atılan imzalar ile tecrübeli isim Oğuz Çetin getirilmişti. Çetin ve yardımcıları dün Özel Çağsu Hastanesi’nde...

Boluspor’da Serhat Güller’den boşalan teknik patron koltuğuna geçtiğimiz gün atılan imzalar ile tecrübeli isim Oğuz Çetin getirilmişti. Çetin ve yardımcıları dün Özel Çağsu Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçti.

Boluspor’da Serhat Güller’den sonra teknik direktörlüğe getirilen Oğuz Çetin ve ekibi dün sabah saatlerinde Özel Çağsu Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçti. Doktorlar tarafından check-uptan geçirilen Boluspor teknik heyetinin oldukça sağlıklı oldukları öğrenildi. Teknik Heyet Başhekim Doktor Erdal Kaya, Kardiyalog İhsan Uğurlu, Ortopedi Uzmanı Bülent Ateş ve Genel Cerrah Şaban Beyazpınar’ın kontrolünden geçti.

28 Kas 2012 - 19:20 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.